Weekmenu: December

Weekmenu: December

Door: Ingeborg Prins

Geplaatst op: 15 november 2021

Leestijd: 1 minuut

In december mag het allemaal net iets méér zijn: lekker én luxe, met een flinke dosis beleving. Laat u inspireren door ons weekmenu met feestelijke en verrassende gerechten uit alle windstreken, van Marokkaanse pastilla tot Mexicaanse tortilla.

zondag

Biet Wellington
Deze Biet Wellington is een winterse klassieker in een vegetarisch jasje. Met de zoete smaak van rode bietjes gehuld in...

maandag

Shepherd's Pie
Deze Britse ovenschotel met aardappelpuree en rundergehakt was ooit hét gerecht voor de armen. Tegenwoordig is er eerder sprake van...

dinsdag

Pastilla met kip
Deze Marokkaanse Pastilla met kippendij, dadels, kaneel en ras-el-hanout is een feest voor alle zintuigen. Een hartige pastei met zoete...

woensdag

Broccoli feestboom
Een ‘boom’ van gegrilde broccoli, op een ondergrond van gepureerde cashewnoot, gember, sojasaus (tip: deze saus is ook glutenvrij en...

donderdag

Pasta Vongole
Met Pasta Vongole op het menu krijgt elke maaltijd een feestelijk tintje. Zeker wanneer u de linguine pasta en venusschelpen...

vrijdag

Zalmforel met dillesaus
Deze klassieker tilt elk kerstdiner naar het hoogste niveau. Serveer de zalmforelfilet in dillesaus met Hollandse broccoli en krieltjes: een...

zaterdag

Tortilla 'Feliz Navidad'
Vier de Kerst ‘op zijn Mexicaans’, met een tortilla van pulled chicken, maïs, geraspte cheddarkaas, guacamole en groene jalapeño. Een...

Deel dit artikel