Weekmenu: Herfst

Weekmenu: Herfst

De herfst is in volle gang: er staat daarom een typisch herfstmenu voor je klaar. En net zoals het seizoen staat het menu vol warme kleuren. Met verschillende variaties op bekende Hollandse pot, zoals stamppot, wildgerechten en aardappelpuree. Laat oude tijden herleven en verwarm je cliënten met deze troostende gerechten.

zondag

Zoete aardappelstamp met prei en geitenkaas
Met zoete aardappel maak je een heerlijke én originele stamppot. Zeker wanneer je daar nog prei en geitenkaas aan toevoegt....

maandag

Gnocchi met wiflof en basilicum
Deze smakelijke schotel is een echte aanwinst in je weekmenu. Binnen 30 minuten bereid je een verrukkelijke combi van Italiaanse...

dinsdag

Hollandse bonenschotel
Witte bonen zijn erg gezond en zeer veelzijdig. In deze Hollandse herfstschotel krijgen ze gezelschap van speklapjes (in reepjes gesneden),...

woensdag

Pompoenlasagne
Geen vrucht staat zo symbool voor de herfst als de pompoen. Met deze verrassende lasagne van pompoen, spinazie, tomaat, ricotta,...

donderdag

Herfststamp met zwijn procureur
Wild staat voor rijke smaken en extra beleving. De kant-en-klare zwijn procureur in deze stamp hoef je slechts te verwarmen...

vrijdag

Pastasalade met venkel en kip
Met kaas gevulde tortellini leent zich goed voor een koud gerecht. Bij deze gevulde maaltijdsalade deelt de tortellini het bord...

zaterdag

Wildhachee met gegrilde wortel en aardappelpuree
Hachee is typisch zo’n gerecht dat tot de verbeelding spreekt van oudere gasten. De rijke wildsmaak in deze stoof komt...

Deel dit artikel