Weekmenu: Inspiratie uit het Midden-Oosten

Weekmenu: Inspiratie uit het Midden-Oosten

Door: Ingeborg Prins

Geplaatst op: 13 april 2021

Leestijd: 1 minuut

April doet zijn spreekwoord eer aan. Het o zo welkome lentezonnetje wordt onderbroken door fikse sneeuwbuien. Reden genoeg om weg te dromen naar een exotische vakantiebestemming. Met dit nieuwe weekmenu wanen je cliënten zich voor even in het Midden-Oosten. Met de heerlijke gerechten vol geuren en kleuren van dit continent verdwijnt de winterdip als sneeuw voor de zon! 

zondag

Gevulde puntpaprika
Wist je dat paprika’s echte vitamine C bommetjes zijn? Ook vezels en vitamine E zijn van de partij in deze...

maandag

Drumsticks met kikkererwten en aubergine
Een malse kippenpoot op een bedje van aardappelpuree, vergezeld door een mengsel van aubergine en kikkererwten dat op smaak is...

dinsdag

Witte rijst met mango curry
Verras je cliënten met groenten en fruit in één gerecht. Deze curry van mango, sperziebonen, paprika en wortel is licht...

woensdag

Marokkaanse linzenschotel met quinoa
Deze Marokkaanse linzenschotel met linzen, tomaat, courgette, paprika en ui is lekker kruidig en smaakvol dankzij het beroemde Marokkaanse kruidenmengsel...

donderdag

Slawrap met bulgur en gyros
Deze lichte maaltijd van slawraps is perfect voor een warmere dag. In deze versie geven we een plantaardige draai aan...

vrijdag

Falafelsalade met couscous en perzik
Falafel: de gefrituurde groene balletjes van gestampte kikkererwten en doperwtjes zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken....

zaterdag

Gehaktballetjes in tomatensaus met couscous
Couscous is een bijzondere soort pasta. De kleine bolletjes durumtarwe zijn afkomstig uit Noord-Afrika. Ze lenen zich perfect voor een...

Deel dit artikel