Weekmenu: Nieuwe smaakmakers

Weekmenu: Nieuwe smaakmakers

Door: Ingeborg Prins

Geplaatst op: 16 juni 2023

Leestijd: 1 minuut

Het Bidfood assortiment wordt dagelijks aangevuld met nieuwe smaakmakers en producten uit oost en west. Van groene Zhug tot tunato “tonijn” van tomaat: zeven verrassende gerechten voor een werelds weekje.


Uit Served 2-2023.

zondag

AVG ovenschotel
Geef een verrassende twist aan het AGV’tje met deze ovenschotel van magere varkenslapjes, geroosterde bloemkool en aardappel. Extra smaak komt...

maandag

Kip madras met zwarte rijst
Madras is een milde curry vol Oosterse kruiden; een geweldige smaakmaker bij rijst, kip en groenten. Bereid deze plantaardige curry...

dinsdag

Kip met citroen uit de oven
Kipfilet (met vel) met ingemaakte citroenpasta is een match made in heaven. Lekker zomers, wat ook gezegd kan worden van...

woensdag

Oosterse salade met speenbig
Kies voor kwaliteit en gemak met het gekonfijte buikspek en de knolselderij carpaccio van Jordy’s Keuken. Rol het vlees in...

donderdag

Rodekool steak met halloumi
Verras met deze oosterse ‘steak’ van rode kool uit de oven. De kool is op smaak gebracht met groene Zhug,...

vrijdag

Sushi taco tunato
Maak taco’s van gefrituurde nori-vellen en vul deze met sushi-rijst, avocado en blokjes tunato tonijn. De tunato is gemaakt van...

zaterdag

Pasta pesto met paddenstoelenkebab
Serveer de smaken van de Middellandse Zee met deze pasta vol zomerse smaakmakers. Volledig plantaardig inclusief de nieuwe paddenstoelenkebab en...

Deel dit artikel