Weekmenu: Frisse voorjaarsgerechten

Weekmenu: Frisse voorjaarsgerechten

Door: Ingeborg Prins

Geplaatst op: 30 maart 2021

Leestijd: 1 minuut

Deze week staat er weer iets bijzonders op je te wachten. Zeven nieuwe gerechten die stuk voor stuk verrassen én de frisse voorjaarssmaken bevatten. Van hartige poffertjes met zeewier tot kipfilet in een krokant jasje: met deze gerechten haal je het zonnetje in huis! 

zondag

Stamppot tuinbonen en garnalen
Tuinbonen, garnalen én hollandaisesaus: ruik je het voorjaar al? Dit verrassende gerecht ziet er niet alleen uit als een plaatje,...

maandag

Voorjaarspannenkoek
Vier het voorjaar met deze bijzondere maaltijd! Deze hartige voorjaarspannenkoek met kaas, hamreepjes, verse groene kruiden én een spiegelei zit...

dinsdag

Hartige poffertjes met garnalen en teriyaki
Je kent natuurlijk de klassieker met roomboter en poedersuiker. Deze variant met garnalen, zeewier en teriyaki is de ultieme hartige...

woensdag

Kipfilet met Parmaham
Serveer kip eens in een ander jasje! In dit recept kiezen we voor een plakje Parmaham. Zo krijgt kip een...

donderdag

Parelcouscous met rookkaas
Deze frisse, vullende couscous schotel bezit alle ingrediënten van een volwaardige maaltijd. Het frisse van de courgette en citroen, het...

vrijdag

Preischotel
Knapperig van buiten, verwarmend en romig van binnen. Dit klassieke recept voor preischotel bevat gehakt, kaas en de juiste kruiden....

zaterdag

Lamsoren met krieltjes en mosselen
Roept een pannetje mosselen ook zo’n mooi vakantiegevoel bij je op? Deze lekkere roerbak van cocktail tomaatjes, lamsoren en krieltjes...

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen