Geroosterde knolselderij krijgt diepgang door de volle smaak van gebakken paddenstoelen. Een romige camembertsaus zorgt uiteindelijk voor een verwarmend gerecht...
Deze kruidige wortelsoep dankt zijn kick aan gember, terwijl de kokosmelk en pesto zorgen voor een zachte smaak. Licht en...
Prei uit de wintergrond vormt de frisse, zachte basis van deze stamp en krijgt zijn pit van geraspte oude kaas...
Deze krachtige variatie op ‘hete bliksem’ combineert het zachte karakter van de Williams peer met bataat en zoet-zurige balsamico uitjes....
Met radijs krijgt elke stamppot een fris en pittig smaakaccent. Ideaal voor het vroege voorjaar, als de volle winterkost langzaam...
Weinig gerechten zijn zó klassiek als kip met patat en appelmoes; een favoriet voor jong en oud. Serveer ‘patat’ van...
Een Utrechts recept uit de oude doos. Hoewel kervel tegenwoordig bijna niet meer gegeten wordt, is deze soep een feest...
Zoals een klassiek 12-uurtje betaamt, bestaat ook deze Utrechtse versie uit een lunch proeverijtje. Met kervelsoep, broodjes met beroemde Vocking...