Deze romige soep met zoete, anijsachtige smaak en een crème-witte kleur past goed bij de winter. De groene linzen zorgen...
Deze paarse stamppot is een echte vitamine booster. De kleur dankt hij aan gefermenteerde rode kool, die naast vitamine C...
De snijboon is één van de seizoensgroenten van de zomer en daarom zeer geschikt voor in de stamppot. Serveer met...
Deze winterse hoender bestaat uit hoenderdijfilet met wildgehakt, paddenstoelen, rozemarijn en kastanjes. Serveer de hoender met aardappelkroketjes en groene kool...
Gelderse Balkenbrij wordt gemaakt van restvlees uit de kop of buik (de ‘balk’) van het dier. Inclusief bouillon, kruiden en...
De Gelderse rookworst stamt uit het begin van de 20e eeuw. Meestal wordt ‘ie bij stamppotjes geserveerd, maar het kan...
Kruudmoes is een Veluws gerecht van gort of gerst, karnemelk, worst en rozijnen. Kook de parelgerst in water en bouillon...
Een lichte stamppot zonder aardappel is ideaal voor de nazomer. Deze stamppot bestaat daarom vooral uit romanesco en paarse bloemkool....