Herfst, winter, lente of zomer: een stamppot kan altijd! Deze licht verteerbare variant met de zomergroente snijboon zorgt voor herkenning...
Deze lekkere, frisse zomerstamp is perfect voor de warmere dagen. Serveer met verse blokjes paprika, slavink en natuurlijk een flinke...
Friese nagelkaas is kaas met kruidnagel en komijn; lekker kruidig en een beetje pittig. Niet alleen als broodbeleg, maar ook...
Arretjescake is niet alleen lekker om te eten, maar ook om te maken; het kost je weinig tijd en moeite....
Er gaat niets boven een verwarmende stamppot met de smaken van vroeger. Deze zuurkoolstamppot met spekjes en slavink is niet...
Krieltjes, broccoli en een lekkerbekje met dillesaus. Klassiek, lekker én herkenbaar.
De vergeten groente pastinaak draagt in dit gerecht een plantaardig jasje: aangekleed met zuurkool, aardappelpuree én plantaardige bacon zet je...
Met een ‘stamp’ van gepofte zoete aardappel, pastinaak, spinazie en pittige ui serveer je een verrassende hutspot; lichtzoet met een...