Sla twee vliegen in één klap door de vertrouwde smaken van een advocaatje te combineren met een fris aardbeiendessert. Het...
Nog voordat duurzaamheid en no waste een hot item waren, was het heel normaal om van kliekjes of leftovers iets...
Twentse kozak is een (met jam) gevulde ronde koek van marsepein en chocolade. Het cakeje verscheen rond 1950 ten tonele...
Dit dessert van krokante sablé bodem met caramel en chocolade mousse zet de kroon op jouw kerstdiner. En het mooie...
Deze meringue in glas ziet er vrolijk uit en smaakt als de zon. Bouw het dessert op met koekkruimel, opgeklopte...
Steel de show met deze laagjestaart van crèpe suzette, tiramisu, sinaasappel marmelade en caramel swirl. Stapel de ‘belegde’ crèpes op...
Wel de lusten, maar niet de lasten? Deze brownies van rauwe cacao, gepelde walnoten, dadels en kokos zijn niet alleen...
Luid het jaar feestelijk uit met deze luxe oliebollen, gevuld met banketbakkersroom, aardbeien en bruisende cava-la-brava. Een heerlijke match voor...