Recepten

Uitgelicht
Mezzelune vitello

Een tonnato in een verrassend jasje. Deze keer is het niet kalfsvlees dat als basis dient voor dit gerecht, maar...

Uitgelicht
Broccoli 'kluif'

Een geweldige truc om de looks van een kippenpoot na te bootsen, is het gebruik van rijstpapiervellen. Wel de vellen,...

Asperge noedels

Naast de traditionele bereiding met ham en ei, smaken asperges van Hollandse grond ook verrassend goed in Aziatische gerechten. Combineer...

Asperge de nieuwe klassieker

Dit gerecht zet de klassieke bereiding van asperges op zijn kop. De traditionele witte asperges met een gepocheerd eitje en...

Groene asperge ravioli

Asperges op z’n Italiaans! Met een basis van ravioli gevuld met groene asperge en zongedroogde tomaat, beukenzwam paddenstoelen en een...

Jambalaya

Afstammend van de Spaanse paella is het Amerikaanse gerecht jambalaya comfort food pur sang. Deze rijstschotel barst van de smaken...

'Fish and chips' burger

Een plantaardig broodje kabeljauw staat met de visfilet van de Vegan Visboer in een mum van tijd op tafel. Met...

Dorade puttanesca

Van olijven en kappertjes tot ansjovis en tomaten: de producten van Bidfood’s huismerk Bravour Essentials bewijzen dat kwaliteit ligt in...