Blog

Alle posts

Weekmenu: het beste van de beurs
Uitgelicht
Weekmenu: het beste van de beurs

Met al het lekkers dat Bidfood’s leveranciers op de Zorg&food beurs te bieden hebben, zijn de mogelijkheden eindeloos. Culinair adviseurs...

3x witvis
3x witvis

Met de neutrale smaak van witvis kan je alle kanten op. Van gemarineerde zeebaars en gegaarde kabeljauw in shakshukasaus tot...

Asperges: 7x gerechten met het witte goud
Asperges: 7x gerechten met het witte goud

De komende weken is het genieten geblazen: het aspergeseizoen is begonnen! Om deze periode ultiem te benutten en alles uit...

4x lekker lokaal: Utrecht
4x lekker lokaal: Utrecht

In het hart van het land, waar de Zorg & food beurs plaatsvindt, zijn tal van (lokale) lekkernijen te vinden....

3x broccoli
3x broccoli

Vergeet doorkookte, zompige roosjes met aardappelen en vlees. Met de drie gerechten hieronder verras je cliënt en patiënt met knapperige,...

Lente: 5x verrukkelijke voorjaarsgerechten
Lente: 5x verrukkelijke voorjaarsgerechten

Vanaf 20 maart is het zover: het voorjaar is officieel begonnen! Met de frisse wind van een nieuw seizoen in...

3x biet
3x biet

Diep rood, vol van (aardse) smaak én rijk aan vitamines en mineralen. Hoewel de biet alom bekend is, zien wij...

4x lekker lokaal: Noord-Holland
4x lekker lokaal: Noord-Holland

Geinspireerd op het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk, waar chef-kok Ivar zo veel mogelijk kookt met biologische en Noord-Hollandse streekproducten,...