Bekijk het magazine
Served

Inloggen
Blog Recepten Magazines Evenementen Services Welbewust assortiment

Blog

Alle posts

3x Kip in een ander jasje
3x Kip in een ander jasje

Kippenvlees is één van de meest gegeten vleessoorten ter wereld. In alle windstreken word kip op diverse manieren ingezet. Toch...

Op de kaart
Weekmenu: Oude smaken, nieuwe stijl
Weekmenu: Oude smaken, nieuwe stijl

Voor Served 4 2024 vroegen wij onze familie naar hun favoriete ouderwetse hoofdgerechten voor de decembermaand. Kenny en Frank kozen...

Uit het blad Op de kaart
3x Herfstontbijt
3x Herfstontbijt

Veel mensen eten dagelijks in de ochtend ongeveer hetzelfde. Bijvoorbeeld een boterham, een bakje yoghurt of wat crackertjes. Tijdens de...

Op de kaart
3x Paddenstoelen subtiel in de hoofdrol
3x Paddenstoelen subtiel in de hoofdrol

De herfst is in volle gang. De natuur verandert; ze maakt zich klaar voor het volgende seizoen. Niet iedereen is...

Op de kaart
7x Plantaardige hoofdgerechten van hoge eiwitkwaliteit
7x Plantaardige hoofdgerechten van hoge eiwitkwaliteit

De recepten voor deze blog zijn geschreven door onze culinaire adviseur Kenny van Dijk. Met de Alpha-Tool van Pol Grootswagers...

Op de kaart
Indonesische feesttafel
Indonesische feesttafel

Op 17 augustus wordt de proclamatie van de onafhankelijkheid van Indonesië gevierd en herdacht. Nederland telt vele Indische en Indonesische...

Speciale momenten Op de kaart
Komkommertijd
Komkommertijd

De komkommertijd is begonnen! Deze vrolijke term is een aanduiding voor de rustige zomerperiode, waarin er simpelweg wat minder gebeurt....

Op de kaart
Zoete zomerkoninkjes
Zoete zomerkoninkjes

Lang voordat we de Hollandse aardbei Fragaria gingen verbouwen, groeide de kleinere bosaardbei door heel Europa. Tegenwoordig zijn ‘gewone’ aardbeien...

Op de kaart

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Over Served
  • Privacy disclaimer
  • Contact
Bidfood
Served.nl is onderdeel van Bidfood. Meer weten over Bidfood? Neem een kijkje op bidfood.nl