Met al het lekkers dat Bidfood’s leveranciers op de Zorg&food beurs te bieden hebben, zijn de mogelijkheden eindeloos. Culinair adviseurs...
Met de neutrale smaak van witvis kan je alle kanten op. Van gemarineerde zeebaars en gegaarde kabeljauw in shakshukasaus tot...
De komende weken is het genieten geblazen: het aspergeseizoen is begonnen! Om deze periode ultiem te benutten en alles uit...
In het hart van het land, waar de Zorg & food beurs plaatsvindt, zijn tal van (lokale) lekkernijen te vinden....
Vergeet doorkookte, zompige roosjes met aardappelen en vlees. Met de drie gerechten hieronder verras je cliënt en patiënt met knapperige,...
Vanaf 20 maart is het zover: het voorjaar is officieel begonnen! Met de frisse wind van een nieuw seizoen in...
Diep rood, vol van (aardse) smaak én rijk aan vitamines en mineralen. Hoewel de biet alom bekend is, zien wij...
Geinspireerd op het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk, waar chef-kok Ivar zo veel mogelijk kookt met biologische en Noord-Hollandse streekproducten,...