Blog

Alle posts

Weekmenu: Oude smaken, nieuwe stijl
Uitgelicht
Weekmenu: Oude smaken, nieuwe stijl

Voor Served 4 2024 vroegen wij onze familie naar hun favoriete ouderwetse hoofdgerechten voor de decembermaand. Kenny en Frank kozen...

3x Herfstontbijt
Uitgelicht
3x Herfstontbijt

Veel mensen eten dagelijks in de ochtend ongeveer hetzelfde. Bijvoorbeeld een boterham, een bakje yoghurt of wat crackertjes. Tijdens de...

3x Paddenstoelen subtiel in de hoofdrol
3x Paddenstoelen subtiel in de hoofdrol

De herfst is in volle gang. De natuur verandert; ze maakt zich klaar voor het volgende seizoen. Niet iedereen is...

7x Plantaardige hoofdgerechten van hoge eiwitkwaliteit
7x Plantaardige hoofdgerechten van hoge eiwitkwaliteit

De recepten voor deze blog zijn geschreven door onze culinaire adviseur Kenny van Dijk. Met de Alpha-Tool van Pol Grootswagers...

Indonesische feesttafel
Indonesische feesttafel

Op 17 augustus wordt de proclamatie van de onafhankelijkheid van Indonesië gevierd en herdacht. Nederland telt vele Indische en Indonesische...

Komkommertijd
Komkommertijd

De komkommertijd is begonnen! Deze vrolijke term is een aanduiding voor de rustige zomerperiode, waarin er simpelweg wat minder gebeurt....

Zoete zomerkoninkjes
Zoete zomerkoninkjes

Lang voordat we de Hollandse aardbei Fragaria gingen verbouwen, groeide de kleinere bosaardbei door heel Europa. Tegenwoordig zijn ‘gewone’ aardbeien...

4x lekker lokaal: Noord-Brabant
4x lekker lokaal: Noord-Brabant

Daar waar gezelligheid geen tijd kent, de nachten lang zijn en de inwoners er een Bourgondische levensstijl op nahouden: deze...