Bekijk het magazine
Served

Inloggen
Blog Recepten Magazines Evenementen Services Welbewust assortiment

Blog

Alle posts

4x lekker lokaal: Duits
Uitgelicht
4x lekker lokaal: Duits

In Duitsland worden smaken én porties uitvergroot. Van Imbiss en Kerstmarkt tot Bistro en Biergarten; onze Oosterburen zorgen goed voor...

Uit het blad Op de kaart
Appels en peren
Uitgelicht
Appels en peren

Al sinds de middeleeuwen verbouwen we appels en peren in Nederland. Maar wist je dat ze oorspronkelijk niet hier vandaan...

Uit het blad Op de kaart
Weekmenu: Gewortelde smaak
Uitgelicht
Weekmenu: Gewortelde smaak

In dit weekmenu staan seizoensgroenten uit de volle grond centraal. Kies voor pure, voedzame gerechten die meebewegen met het ritme...

Uit het blad Op de kaart
Classical Fusion
Classical Fusion

Een tafel vol vertrouwde smaken vormt het perfecte begin van een sfeervolle avond. Na een verfijnde carpaccio met pappadums volgt...

Speciale momenten Op de kaart
Dine in style
Dine in style

In stijl dineren begint aan een tafel die rust en klasse ademt. We starten met een goudkleurige terrine van gerookte...

Speciale momenten Op de kaart
4x lekker lokaal: Limburg
4x lekker lokaal: Limburg

Proef de smaken van Limburg met deze vier gerechten die de streek op een eigentijdse manier laten zien. Van een...

Op de kaart
3x Kip in een ander jasje
3x Kip in een ander jasje

Kippenvlees is één van de meest gegeten vleessoorten ter wereld. In alle windstreken word kip op diverse manieren ingezet. Toch...

Op de kaart
Weekmenu: Oude smaken, nieuwe stijl
Weekmenu: Oude smaken, nieuwe stijl

Voor Served 4 2024 vroegen wij onze familie naar hun favoriete ouderwetse hoofdgerechten voor de decembermaand. Kenny en Frank kozen...

Uit het blad Op de kaart

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Over Served
  • Privacy disclaimer
  • Contact
Bidfood
Served.nl is onderdeel van Bidfood. Meer weten over Bidfood? Neem een kijkje op bidfood.nl