Blog

Alle posts

De dieetkok maakt alles zelf: 'Niks uit een pak'
Uitgelicht
De dieetkok maakt alles zelf: 'Niks uit een pak'

Elly Baak kon het niet aanzien dat de B&V-opleiding tot dieetkok zou stoppen. Dus nam ze deze opleiding drie jaar...

Meat-you-halfway: het beste van twee werelden
Meat-you-halfway: het beste van twee werelden

Olijck Foods levert hybride burgers en gehaktballen. Stuk voor stuk met het beste Enkco vlees, véél zeewier en een beetje...

De diepte in met food
De diepte in met food

De vakbeurs Zorg & food (voorheen: Zorgtotaal) belicht de rol van voeding in het zorglandschap. Met deze nieuwe opzet gaat...

Gezond smaakt beter
Gezond smaakt beter

Het horecahart van chef-kok Kees van der Wal klopt door in het menu van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein....

De beurs voor beter eten
De beurs voor beter eten

In maart 2023 trad sterrenchef Peter Scholte in dienst van de Koninklijke Jaarbeurs. Als Executive Chef is hij verantwoordelijk voor...

Tussen horeca en zorg
Tussen horeca en zorg

Horecava 2024 trok weer méér zorgprofessionals dan in voorgaande jaren. Enerzijds door de vele raakvlakken, anderzijds door het zorgspecifieke aanbod,...

Restaurant voor de toekomst
Restaurant voor de toekomst

Adrz in Goes is het eerste ziekenhuis met een smart fridge en luikjes in het personeelsrestaurant. Dit vooruitstrevende concept biedt...

Toekomstig Health Innovation District: Groots & Gastvrij
Toekomstig Health Innovation District: Groots & Gastvrij

Op het terrein van Sanquin in Amsterdam verrijst de komende jaren een campus: Health Innovation District (Hid). Deze biedt onderdak...