Elly Baak kon het niet aanzien dat de B&V-opleiding tot dieetkok zou stoppen. Dus nam ze deze opleiding drie jaar...
Olijck Foods levert hybride burgers en gehaktballen. Stuk voor stuk met het beste Enkco vlees, véél zeewier en een beetje...
De vakbeurs Zorg & food (voorheen: Zorgtotaal) belicht de rol van voeding in het zorglandschap. Met deze nieuwe opzet gaat...
Het horecahart van chef-kok Kees van der Wal klopt door in het menu van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein....
In maart 2023 trad sterrenchef Peter Scholte in dienst van de Koninklijke Jaarbeurs. Als Executive Chef is hij verantwoordelijk voor...
Horecava 2024 trok weer méér zorgprofessionals dan in voorgaande jaren. Enerzijds door de vele raakvlakken, anderzijds door het zorgspecifieke aanbod,...
Adrz in Goes is het eerste ziekenhuis met een smart fridge en luikjes in het personeelsrestaurant. Dit vooruitstrevende concept biedt...
Op het terrein van Sanquin in Amsterdam verrijst de komende jaren een campus: Health Innovation District (Hid). Deze biedt onderdak...