Goudbruin gebakken falafelballetjes gevuld met een mengsel van kikkererwten, spinazie en specerijen. Serveer met parelcouscous en een frisse salade voor...
Vier het vroege voorjaar met dit heerlijke gerecht van aardappels, peultjes, wortels en plantaardige meatballs uit de oven. Met de...
De kikkererwt is een van de gezondste peulvruchten en zit vol vitamines, vezels en eiwitten. Binnen no-time serveer je een...
Tabouleh is een frisse peterseliesalade uit de Libanese keuken. Vaak op basis van bulgur, maar in dit geval met parelcouscous,...
Caponata is een Siciliaanse salade op basis van aubergine, tomaat, kruiden en kappertjes. Hoewel je de caponata ook goed als...
Quinoa is rijk aan eiwitten, vezels, vitamines en mineralen. Daarnaast geeft quinoa extra smaak én structuur aan een salade. In...
Smaak, kleur en geur vinden elkaar in dit zomerse gerecht van geroosterde bospeen. Door de bospeen te roosteren, ontstaat er...
Roosteren is een simpele en verrassende manier om groenten te bereiden. Deze eeuwenoude bereiding versterkt de smaken in de groente....