Recepten

Brabantse borrelplank

Dat Brabanders bekendstaan als Bourgondiërs hoeven we niemand te vertellen. Hoe ze hun borrelplankjes vullen, wil dan weer íedereen weten....

Eierkoekschelp met rood fruit en custard

Dé lekkernij van de Brabantse koffietafel: Brabantse eierkoeken. Met het nieuwe, kant-en-klare ‘Bak ‘m Beet’ beslag bak je ze zelf...

Aspergetaartje met kip

Voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van het witte goud: een in de oven gebakken hartig mini-taartje met een...

Asperge muffins

Dé manier om volop te genieten van het aspergeseizoen? Door ze op creatieve wijze toe te voegen aan alledaagse gerechten....

Kimchi spring rolls

Met deze frisse kimchi spring rolls wordt zelfs de kleinste viering een waar feestje. Dankzij de vulling van rode kool,...

Noord-Hollandse hylikmaker

Deze kruidkoek van bloem, basterdsuiker, kaneel, nootmuskaat, sukade en kruidnagel heeft een romantische geschiedenis. De koek werd vroeger ingezet om...

Kozak met chocolate chip dough chi

Twentse kozak is een (met jam) gevulde ronde koek van marsepein en chocolade. Het cakeje verscheen rond 1950 ten tonele...

Chinese kool dumplings

Waarom deeg gebruiken als het ook met Chinese kool kan? Voor deze speciale dumplings gebruik je geblancheerde Chinese kool bladeren...