Overijssel levert de lekkerste smaken. Eén daarvan is de goudgele Joppiesaus, die in 2002 werd ‘uitgevonden’ in Glanerbrug. Het officiële...
Twentse kozak is een (met jam) gevulde ronde koek van marsepein en chocolade. Het cakeje verscheen rond 1950 ten tonele...
De krentenwegge is een bekend feestbrood uit Overijssel. Dit luxe krentenbrood zit vol krenten en wordt soms belegd met kaas...
Tournedos tilt elk (kerst)diner naar een hoger niveau. Dat geldt ook voor de plantaardige tournedos in dit feestmaal, want die...
Verras jouw gasten tijdens Sinterklaas met een herkenbaar en toch bijzonder diner! Deze eigentijdse hachee is namelijk gemaakt van eiwitrijke...
Nu Halloween is geweest, kunnen de pompoenen weer van de straat en óp het menu. Ondere andere als herfstachtige smaakmaker...
Vleesliefhebbers zien met de feestdagen graag een goed stuk vlees op tafel. Met een parelhoen kan je alle kanten op...
Veel vleesliefhebbers zien met de feestdagen graag een goed stuk vlees op tafel. Verras je cliënten met hertenprocureur: makkelijk te...