Atjar is een Indisch bijgerecht wat zich kenmerkt door haar zure, frisse smaak. Deze zoetzure komkommersalade - oftewel 'Atjar ketimun'...
Op de Zeeuwse grond tussen land en zee groeien de lekkerste ‘groenten’. Zeekraal en zeebanaan hebben net als lamsoor een...
Dit is de zoete variant van de klassieke zuurkoolovenschotel met aardappel. Smaakvol en voedzaam maar nét een beetje anders, want...
Shared dining is het culinaire wondermiddel tegen eenzaamheid. Een garantie voor gezellig samenzijn en sociale interactie, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen....
Tip van de redactie: wanneer je kleine hoeveelheden over hebt van het bereiden van maaltijden of lunches, gebruik deze rest...
Niet uit de zee, maar van het land. De King Oyster is een vlezige paddenstoel vol smaak en voedingsstoffen. Door...
Combineer de Hollandse keuken met Oosterse smaakmakers in deze heerlijke schotel van specerijen (kurkuma, za’atar, tahin) en winterse groenten (bloemkool...
In de winter is de behoefte aan vitamines het grootst. Wat dat betreft stelt de spruit niet teleur. Deze Hollandse...